Klassförsäljning

Sälj till klasskassan

- och åk på den klassresan som ni drömmer om

Klassförsäljning är ett smidigt sätt att tjäna pengar till klassen. Genom att hela klassen arbetar tillsammans som ett team ökar ni chansen till en god förtjänst, vilket i sin tur leder till att ni som skolklass kommer att få ihop pengar till er efterlängtade klassresa. Kanske drömmer ni om att åka till Rom, Paris, London eller varför inte New York? Allt detta kan bli möjligt för er om ni väljer att börja med Pappersprinsens klassförsäljning.

Brett sortiment, lättsålda produkter och bra provision

Vi har alltid ett brett sortiment av lättsålda säsongsbetonade produkter. Under hösthalvåret har vi till exempel högkvalitativa julpaket innehållande: julpapper, snören och juletiketter. I paketet ingår det julpapper med olika typer av motiv på, som varierar julklapparnas utseende och gör julklappshögen under granen mer lockande för både liten och stor. Vårsäsongen domineras av olika former av trendiga nyheter, som brukar variera från år till år. Håll som sagt utkik efter dessa nyheter på vår hemsida! För oss på Pappersprinsen är det en självklarhet att ni som skolklass ska ha god provision på den försäljning ni genomför, därför har vi alltid extra god provision till er.

Starta er försäljning nu!

Fyll i formuläret nedan för att få mer information

Så här mycket kan du tjäna!!

Antal personer: 1
Antal paket per person: 1
Number:
1
:-

Att tjäna pengar till klassen har aldrig varit enklare

Att tjäna ihop pengar till klasskassan har aldrig varit enklare än vad det är via oss. Klassförsäljning är lätt att komma igång med och det finns aldrig några minimikrav kvar på hur mycket du behöver sälja. Det är alltså alltid ni som klass som själva sätter upp målsättningarna på hur mycket ni vill sälja av våra produkter.

Tips: Vi hade en klasspappa som ringde till oss och köpte 200 paket direkt.  Han och några elever hade frågat ifall dom fick ställa upp ett bord i ett köpcenter och det fick dom göra. Under en helg i julhandeln så sålde dom alla paket till julshoppande kunder utan att knacka en enda dörr!

Vi finns här för att stötta er, så skulle något oförutsägbart inträffa för er under resans gång, så hjälper vi er. Vårt ledord är alltid att ni som klass ska känna er trygga när ni genomför klassförsäljning via oss.

Att tjäna pengar till klassen med oss på Pappersprinsen ska vara roligt, tryggt och gör ni det med samma mål så är ni snart på väg till resan ni drömmer om!
För att komma igång med er klassförsäljning och börja tjäna pengar till klasskassan, så får ni börja med att fylla i era kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär, sedan kommer ni att bli kontaktade av oss så snart som möjligt.

Lycka till!