Föreningsförsäljning

Sälj till din förening

- tjäna pengar till laget

Föreningsförsäljning är ett smidigt sätt att tjäna pengar till ert lag eller förening. Vi har sedan 2012 varit med och hjälp åtskilda föreningar att uppnå sina drömmar genom föreningsförsäljning. Vår föreningsförsäljning har till exempel hjälpt lag att komma iväg på Gothia Cup, cheerleadinglag resa till USA och boulepensionärer har fått möjligheten att åka på vinresa till Italien. Som du märker har vi något för alla typer av föreningar och åldrar. Det spelar med andra ord ingen roll vem du är, vi har verkligen något för alla. Oavsett vad ändamålet är så är det viktigt att tjäna pengar till lagkassan, så att materialet finns på träningen eller så att ni kan bygga teamkänslan på en resa med varandra! Det är precis därför vi finns och vi hjälper er att uppnå era mål.

Starta er försäljning nu!

Fyll i formuläret nedan för att få mer information

Så här mycket kan du tjäna!!

Antal personer: 1
Antal paket per person: 1
Number:
1
:-
Tjäna pengar till laget

Alexander Nordin, Västra Together FC

”Pappersprinsen enligt mig är den bästa leverantören inom denna branschen. De skräddarsyr utefter ens behov och försöker alltid leverera 100%. Tack vare Pappersprinsen kan vi som förening lyckas med de ekonomiska utmaningar vi står inför!

Enkelt, lättsålt och roligt är tre nyckelord som jag skulle beskrivit Pappersprinsen med!”

Tjäna pengar till klassen

Jennie Weimer, Grundare av Supersamlarna

"Vi fick tips om Pappersprinsen och bestämde oss för att sälja deras julpappperspaket i december 2017 för att få in pengar till vår insamling till Unicef. Vi är mer än nöjda med allt ifrån service, sortiment, snabbhet samt förtjänst! Vi sålde 500 enheter. Det kunde inte ha varit enklare och vi tjänade massor med pengar på kort tid! Rekommenderas till 100%!"

Sälja till laget skall alltid löna sig

Vi har alltid högkvalitativa produkter som både ni och era kunder kommer att uppskatta.
Under hösthalvåret har vi lättsålda julpaket innehållande: julpapper, snören och juletiketter.
I paketet ingår det julpapper med olika typer av motiv på, som varierar julklapparnas utseende och gör julklappshögen under granen mer lockande för både liten och stor. Vårsäsongen domineras av olika former av trendiga nyheter, som brukar variera från år till år. För oss är det även en självklarhet att sälja med laget alltid ska löna sig. Därför får du alltid extra bra provision när du säljer våra produkter.

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Att tjäna pengar till laget har aldrig varit enklare

Att tjäna pengar till laget har aldrig varit enklare än vad det är med Pappersprinsen.
Föreningsförsäljning är väldigt enkelt att komma igång med och det finns aldrig några minimikrav på hur mycket du behöver sälja. Att tjäna pengar till laget med oss på Pappersprinsen ska vara trevligt, säkert och gör ni det med samma mål så är ni snart på väg till resan ni drömmer om!

Tips: En orienteringsklubb berättade hur dom hade sålt sina paket. De delade in sitt samhälle med hjälp av en karta och betade av varje hus. Detta gav dom väldigt fina försäljningssiffror!

För att komma igång med er föreningsförsäljning och börja tjäna pengar till laget, så börjar ni med att fylla i era kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär, sedan kommer ni att bli kontaktade av oss så snart som möjligt.

Lycka till!