Frågor & Svar

Du har frågorna

- och vi har svaren

Nedan hittar du de allra vanligaste frågorna och svaren på dessa. Hittar du inte svaret du önskar så är du välkommen att slå en signal på 033-720 11 22 så skall vi försöka svara så gott vi kan.

Vill ni ha information att visa upp för övriga innan beslutet tas, så går det alldeles utmärkt att skriva ut själva under meny ”säljmaterial”. Eller kontakta oss så skickar vi det till er.
Kriterier vi har för kontaktperson är att man måste ha fyllt 18 år, vara bosatt i Sverige och har även betalningsansvar för beställningen.

Ni anmäler er enkelt på vår hemsida där ni lämnar era kontakt uppgifter så ringer vi upp er eller mailar information.

Säljmaterialet består av, säljtips, säljblad med pris och bilder på produkterna samt beställningslistor. 

Ni får allt skickat till er efter ni anmält er för försäljning eller skriver ut från vår hemsida under fliken ”säljmaterial”.

Motiven i paketen slumpas, för att det ska bli så lätt som möjligt.

Ja det kan ni göra. Vi har många som gör detta tillexempel inför en julmarknad, har ett bort i köpcenter eller utanför sin lokala mataffär.

Tänk då på att vi inte tar några paket i retur ifall dom inte blir sålda.

Ja det kan ni göra. Tips är att beställa så många paket som ni är personer och visa upp dessa för era kunder, då ser de och kan även känna vilken kvalité de är på varorna. Dessa paket faktureras i samband med slutfakturan.

Nej, vi har inga som helst krav på er försäljning på kvantitet eller antal deltagare/säljare.
Detta sker löpande tisdagar och fredagar. Er beställning ska vara inne hos oss senast 10 december.
Vi skickar beställningar varje tisdag och fredag med bud genom DSV eller DHL.

Vid leverans till hemadress tillkommer en frakt på 500 kr, leveranser till skola, förening eller företagsadress tillkommer en frakt på 350 kr.

Vid beställning över 150 st paket så bjuder vi på frakten!

Ja det kan ni göra på vårt lager i Borås på Norrby Tvärgata 9, ifall ni har kontaktat oss innan. Då slipper ni fraktkostnaden!

Ni levererar ut varorna till kunden och tar betalt senast under v.50. (gäller julpapper)
Efter leverans har ni 20 dagars kredit. Ni behåller er del/förtjänst av paketen resterande del kommer på faktura. Där samarbetar vi med NoxFinans.

Starta er försäljning nu!

Fyll i formuläret nedan för att få mer information