Klassförsäljning -­ tjäna pengar till klassen

Klassförsäljning - Tjäna pengar till KlassenTjäna pengar till klassen genom klassförsäljning av julpapper och fixa en oförglömlig klassresa!
Dagens skolor har inte mycket pengar att röra sig med, och därför kan det vara skönt att ha Pappersprinsens pålitliga julpaket till hands när julen är nära förestående – alla behöver väl ändå julpapper lagom till julhandeln?

Att ordna en klassförsäljning med oss är ett säkert val då våra produkter är lättsålda, prisvärda och ständigt aktuella. För endast 120 kronor får man ett komplett paket med 30 meter julpapper och presentband samt hela 80 stycken julklappsetiketter – något vi är unika med i branschen. Våra julpaket är ett kostnadseffektivt och bekvämt alternativ för privatpersoner som oundvikligen alltid kommer behöva julpapper till jul.

Dryga ut klasskassan

Vi på Pappersprinsen har stor erfarenhet av att få skolklasser att tjäna pengar till klasskassan och ha råd att åka på klassresor och annat skoj. Tusentals skolor har tidigare tagit del av våra produkter och har i slutändan fått pengar att spendera på skolmaterial, resor, läger och tillställningar som är intressant för skolklasser.

Inte nog med att klassen tjänar pengar genom att sälja våra julpapper – barnen får dessutom lära sig entreprenörskap, värdet av pengar, ansvar och formar samtidigt ett djupare och starkare band med både lärare och klasskamrater, då alla jobbar mot ett och samma mål som de når tillsammans.
Barnen lär sig att pusha varandra och att ge allt för varandra i och med klassförsäljningen, för att alla ska få möjlighet till att åka på klassresa ihop.

Vi har jobbat hårt för att vägen från beslut till mål inte ska vara onödigt krånglig eller problematisk – läraren utses som kontaktperson medan barnen går ut och tar beställningar av våra produkter från vänner, grannar, föräldrar, arbetskamrater och dylikt, varpå läraren skickar in antalet beställningar till oss efter 3­5 veckor. Klassen får sedan antalet beställningar levererat av oss på Pappersprinsen efter ca 1 vecka, sedan kan själva klassförsäljningen och utdelningen börja. Efter det är det klart!
Kunderna får sina julpapper medan det klirrar i klasskassan, och alla har fått varit med om att bidra till något riktigt kul.

Referenser Vi fick ihop 7720 kr till våran lagkassa genom att sälja pappersprinsens julpapper. Produkterna var lättsålda, alla skall ju ha julpapper! Referenser

Stefan Jansson / Ledare i Bäckens U10

Referenser Oskar sålde julpapper förra året istället för jultidningar som alla andra. Det blev 37 paket och 1480kr. Han var mycket nöjd! Referenser

Helene / Mamma till Oskar 10 år

Behöver ni pengar till laget eller klassen?

Sälj våra julpapper. Riskfritt – inga utlägg.

Ni tar upp beställningar och vi levererar exakt antal paket till er. Fraktfritt.

Ni säljer varje Paket för 120kr / st

Ni behåller 50kr / Paket
eller 55kr / paket
om ni säljer över 100st!