Föreningsförsäljning ­- tjäna pengar till laget

Föreningsförsäljning - Tjäna pengar till lagetVare sig din förening är i behov av nytt material, kapital till nya resor eller planerar att åka på tävlingar, träningsläger och cuper så behöver föreningen allt som oftast pålitliga inkomstkällor för att dryga ut kassan. Därför kommer det väl till pass att sälja julpapper året om, då julen alltid står för dörren, år efter år. Det är en pålitlig föreningsförsäljning som gynnar både laget, leverantören och köparen!

Vi på Pappersprinsen har mångårig erfarenhet av att hjälpa föreningar runtom i Sverige att nå sina ekonomiska mål för säsongen med hjälp av föreningsförsäljning av julpapper och våra speciella julpaket. Vi sticker ut på marknaden då vi erbjuder en lättsåld, ständigt aktuell produkt och en rättvis förtjänst vid varje försäljning. Inte nog med det – säljer du tillräckligt mycket så erhåller du även en bonus utöver det som du redan får tillbaka per såld produkt! Att tjäna pengar till laget har aldrig varit så lätt!

Lätt att dryga ut lagkassan med lagförsäljning

Vi förespråkar transparens och enkelhet och det är därför det är få steg att ta från att anmäla intresse till att få julpaketen och börja sälja. Från det ögonblicket att du registrerar dig via vårt formulär här på sidan till dess att du tar beställningar så tar det endast 1-2 veckor innan Pappersprinsens högklassiga julpapper är levererat och klart. En nära kontakt med vår säljpersonal gör att du får en trygg säljarupplevelse och ett fundament att stå på medan föreningsförsäljningen går som smort!

Att sälja julpapper kan också bli en rolig inbördes utmaning för föreningsmedlemmarna och kan hjälpa till att odla en vänskaplig rivalitet samtidigt som ni kommer varandra närmare. Det är få saker som slår känslan av att klara av något tillsammans, och visst är det underbart att tjäna pengar till att göra saker som är kul med sina lagkamrater? Delad glädje är dubbel glädje!

Referenser Vi fick ihop 7720 kr till våran lagkassa genom att sälja pappersprinsens julpapper. Produkterna var lättsålda, alla skall ju ha julpapper! Referenser

Stefan Jansson / Ledare i Bäckens U10

Referenser Oskar sålde julpapper förra året istället för jultidningar som alla andra. Det blev 37 paket och 1480kr. Han var mycket nöjd! Referenser

Helene / Mamma till Oskar 10 år

Behöver ni pengar till laget eller klassen?

Sälj våra julpapper. Riskfritt – inga utlägg.

Ni tar upp beställningar och vi levererar exakt antal paket till er. Fraktfritt.

Ni säljer varje Paket för 120kr / st

Ni behåller 50kr / Paket
eller 55kr / paket
om ni säljer över 100st!